U bent op zoek naar een partner voor aanbouw. Van Oudheusden Bouw staat voor u klaar! Wij hebben in het verleden al diverse projecten aangepakt. Verschillend van serres en veranda’s tot huisverlenging of vergroting.

Als u kiest voor aanbouw, wilt u uw woonoppervlakte vergroten. U heeft besloten om niet te verhuizen, maar om in uw eigen huis te blijven. Tevens heeft u het oppervlak in uw tuin om ruimte hiervan in te leveren. Een aanbouw is een enorme aanwinst voor uw huis en uw leefcomfort. Er zijn een aantal regels waarbij u altijd rekening dient te houden. Denk aan vergunningen via de gemeente waarin u woont. Het straat aanbeeld mag namelijk niet drastisch veranderen. Samen met ons kunnen we kijken naar de mogelijkheden die gelijk staan aan uw wensen. Budget is hierbij een vast bespreekpunt. Bij Van Oudheusden Bouw geldt de regel “Eerst rekenen, dan tekenen”. Allereerst pakken we de financiële mogelijkheden op, waarna we uw wensen in vervulling kunnen brengen. Als de mogelijkheden vast staan, kan het tekenwerk van de aanbouw beginnen. Het is natuurlijk ook een optie dat u dit ontwerp al in bezit heeft. In dit geval kan de realisatiefase vaak al gelijk beginnen, waarin wij uw wensen werkelijkheid maken.

Neem contact op met Van Oudheusden Bouw over Aanbouw

Bent u geïnteresseerd in de diensten omtrent aanbouw? Neem dan contact op met Van Oudheusden Bouw via een van de onderstaande knoppen. De linker knop opent onze contactgegevens, de rechter opent ons contactformulier. Wij staan u graag te woord met een goede kop koffie. Zo kunnen de mogelijkheden voor uw huis rustig besproken worden. Kies daarom altijd voor de aanpak van Van Oudheusden Bouw.

Contact opnemen
Offerte aanvragen