U bent op zoek naar een partner voor uw dakramen. Van Oudheusden Bouw staat voor u klaar! Wij hebben in het verleden al diverse projecten aangepakt, verschillend in grootte en uitstraling.

Dakramen worden geplaatst om uw zolderruimte lichter te maken. De lichtinval zorgt gelijk al voor een ruimtegevend effect. Uw donkere zolder verandert al binnen één dag in een slaapkamer of werkkamer. U creëert een extra kamer in uw woning, waardoor u wellicht niet hoeft te verhuizen. Tevens stijgt de waarde van uw huis bij het aanmaken van een extra kamer.

Dit alles geldt natuurlijk wel alleen als het budget het toelaat. “Eerst rekenen, dan tekenen” is de regel die geldt bij Van Oudheusden Bouw. Samen zullen we de financiële mogelijkheden bekijken om uw dakramen in vervulling te brengen. Hierna begint de tekenfase, waarin wij met voorstellen komen welke aan uw wensen voldoen. Het kan natuurlijk ook zijn dat u al een ontwerp klaar hebt liggen door een ander bedrijf. Dan komt u bij ons, na controle, in de realisatiefase. Hierin zullen wij uw wensen werkelijkheid maken. Bij het plaatsen van de dakramen gaan wij met uiterste precisie te werk. Veiligheid staat bij ons altijd voorop.

Neem contact op met Van Oudheusden Bouw over Dakramen

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Van Oudheusden Bouw? Neem dan contact met ons op. Wat kan via onderstaande knoppen, waarbij de linker knop u leidt naar onze contactgegevens. De rechter knop leidt u naar ons contactformulier. Wij van Van Oudheusden Bouw staan u graag te woord met een kop koffie om de mogelijkheden voor uw gewenste dakramen te bespreken.