U bent op zoek naar een partner voor uw nieuwbouw. Van Oudheusden Bouw staat voor u klaar! Wij hebben in het verleden al diverse projecten aangepakt. Verschillend van gehele nieuwbouwhuizen tot tuinhuizen en schuren.

Bij nieuwbouw heeft u vele voordelen. Denk hierbij aan de concessies die u bijna niet hoeft te doen aan uw woonwensen. U kunt wonen zoals u dat wilt, mits het budget het toelaat. U kunt vrijwel alles zelf bepalen. Bij Van Oudheusden Bouw geldt de regel “Eerst rekenen, dan tekenen”. Samen bekijken we de financiële mogelijkheden om uw wensen in vervulling te brengen. Hierna begint de tekenfase, waarin wij met een aantal voorstellen komen in uw gedachtelijn. Het kan natuurlijk ook zijn dat u al een ontwerp heeft laten maken. Dan komt u bij ons gelijk al in de realisatiefase, waarin wij uw wensen werkelijkheid maken.

Neem contact op met Van Oudheusden Bouw over Nieuwbouw

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Van Oudheusden Bouw? Neem dan contact met ons op. Dit kan via onderstaande knoppen. De linker knop leidt u naar onze contactgegevens, de rechter leidt naar ons contactformulier. Wij staan u graag te woord met een goede kop koffie om de mogelijkheden voor uw gewenste nieuwbouw te bespreken.

Contact opnemen
Offerte aanvragen