U bent op zoek naar een partner voor renovatie. Van Oudheusden Bouw staat voor u klaar! Wij hebben in het verleden al diverse renovatie projecten aangepakt. Verschillend van renovatiewerk van schilderwerk als houtrot in uw steunbalken.

Renovatie gebeurt altijd als er iets oud of versleten is. Uw veiligheid komt in gevaar of u wilt voorkomen dat het erger wordt. Renovatie staat daarom gelijk aan een schone start. Van Oudheusden Bouw helpt u hier graag bij. Samen zullen we kijken naar de mogelijkheden om uw huis op te knappen.

Bij ons geldt de regel “Eerst rekenen, dan tekenen”. Allereerst pakken we de financiën op, waarna we uw wensen in vervulling kunnen brengen. Als de mogelijkheden vast staan, kan het tekenwerk van de renovatie beginnen. Het is natuurlijk ook een optie dat u al een ontwerp heeft laten maken. In dit geval kan de realisatie vrijwel vaak al gelijk beginnen, waarin wij uw wensen werkelijkheid maken.

Neem contact op met Van Oudheusden Bouw over Renovatie

Bent u geïnteresseerd in de diensten omtrent renovatie? Neem contact op met Van Oudheusden Bouw via onderstaande knoppen. De linker knop leidt u naar onze contactgegevens, de rechter leidt u naar ons contactformulier. Wij staan u graag te woord met een goede kop koffie om de mogelijkheden voor uw gewenste renovatie te bespreken.

Contact opnemen
Offerte aanvragen