U bent op zoek naar een partner voor uw Timmerwerkzaamheden. Van Oudheusden Bouw is het bedrijf waarna u op zoek bent! Wij hebben in het verleden al diverse projecten aangepakt betreffende timmerwerkzaamheden, verschillend in grootte en uitstraling.

Van Oudheusden Bouw kan bijna alles voor u waar maken. Denk aan meubelen als banken en tafels, maar ook gehele ingebouwde kasten in uw slaapkamer. Naast interieurproducten kunt u ook aan uw exterieur denken. Een pergola in de tuin, of een bar in uw veranda. U bedenkt het, wij maken het waar!

Dit alles geldt natuurlijk wel alleen als het kostenplaatje voor uw ogen realistisch is. Samen met u bekijken we de financiële mogelijkheden om uw wensen vervulling te brengen. Hierna begint de tekenfase, waarin wij met voorstellen komen welke aan uw wensen voldoen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u al een ontwerp klaar hebt liggen (bijvoorbeeld door een ander bedrijf). Dan komt u bij ons, na controle, in de realisatiefase. Hierin zullen wij uw wensen werkelijkheid maken.

Neem contact op met Van Oudheusden Bouw over Timmerwerkzaamheden

Bent u geïnteresseerd in de timmerwerkzaamheden van Van Oudheusden Bouw? Neem dan contact met ons op via de knoppen hieronder. De linker knop leidt u naar onze contactgegevens. De rechter knop leidt u naar ons contactformulier. Wij staan u graag te woord met een goede kop koffie om de mogelijkheden voor uw interieur of exterieur te bespreken.

Contact opnemen
Offerte aanvragen