U bent op zoek naar een partner voor uw verbouw. Van Oudheusden Bouw staat voor u klaar! Wij hebben in het verleden al diverse projecten aangepakt. Verschillend van verbouwingen van gehele huizen tot bijgebouwen.

Bij verbouw heeft u vele voordelen. Denk hierbij aan de concessies die u bijna niet hoeft te doen aan uw woonwensen. Bij monumentale panden gelden echter andere regels. U kunt vrijwel bijna altijd wonen zoals u dat wilt, mits het budget het toelaat. Bij Van Oudheusden Bouw geldt dan ook de regel “Eerst rekenen, dan tekenen”. Samen bekijken we de mogelijkheden qua financiën om uw wensen in vervulling te brengen. Wanneer de mogelijkheden vast staan, kan het tekenwerk beginnen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u al een ontwerp heeft laten maken. In dit geval kan de realisatie vrijwel vaak al gelijk beginnen, waarin wij uw wensen werkelijkheid maken.

Neem contact op met Van Oudheusden Bouw over Verbouw

Bent u geïnteresseerd in de diensten omtrent verbouw? Neem dan contact met Van Oudheusden Bouw op. Dit kan via onderstaande knoppen. De linker knop leidt u naar de contactgegevens, de rechter leidt naar het contactformulier. Wij staan u graag te woord met een goede kop koffie om de mogelijkheden voor uw gewenste verbouw te bespreken.

Contact opnemen
Offerte aanvragen