U bent op zoek naar een partner voor uw dakkapellen. Van Oudheusden Bouw staat voor u klaar! Wij hebben in het verleden al diverse projecten aangepakt, verschillend in grootte en uitstraling.

Een dakkapel wordt geplaatst om uw zolderruimte te vergroten. De ruimte die u er bij krijgt is aanzienlijk groot. Een donkere zolderruimte verandert binnen een dag in een ruime slaap- of werkkamer. Door de plaatsing van dakkapellen kunt u groter wonen, zonder dat u hoeft te verhuizen.

Dit alles geldt natuurlijk wel als het budget het toelaat. Bij Van Oudheusden Bouw geldt de regel “Eerst rekenen, dan tekenen”. Samen bekijken we de financiële mogelijkheden om uw dakkapel in vervulling te brengen. Hierna begint de tekenfase, waarin wij met voorstellen komen in uw gedachtelijn. Het kan natuurlijk ook zijn dat u al een ontwerp klaar hebt liggen door een extern bedrijf. Dan komt u bij ons, na controle, in de realisatiefase. Hierin zullen wij uw wensen werkelijkheid maken. Bij het plaatsen van de dakkapellen gaan wij met uiterste precisie te werk. Veiligheid staat altijd voorop.

Neem contact op met Van Oudheusden Bouw over Dakkapellen

Bent u geïnteresseerd in de diensten van ons? Neem dan contact met Van Oudheusden Bouw op. Dit kan via onderstaande knoppen, waarbij de linker knop u leidt naar onze contactgegevens en de rechter u leidt naar ons contactformulier. Wij staan u graag te woord onder het genot van een goede kop koffie om de mogelijkheden voor uw gewenste dakkapellen te bespreken.